Rosy DIG 531X150

Nye Funktioner i RoSy DIGWeb

Ud over arbejdet med Bølge 3 har vi også forbedret dine muligheder ved færdigmelding af gravetilladelser – for ansøger, for sagsbehandleren og for den person som fører tilsyn. De forskellige trin hænger sammen. På den måde får du så lidt administrativ arbejde som muligt.

De nye funktioner er udviklet i tæt samarbejde med RoSy DIGWeb-brugere, så de matcher med jeres arbejdsgange så enkelt og effektivt som muligt.

Kør dialog direkte fra sagen
En af de funktioner, der er udviklet i ERFA-gruppeforløbet er en dialogfunktion, som gør det muligt for dig at have en dialog kørende med ledningsejer eller entreprenør direkte fra sagen i RoSy DIGWeb. Du slipper for at skulle køre en parallel e-mailkorrespondance, men kan fastholde dialogen direkte på sagen. På denne måde har du alle oplysninger gemt på ét sted – både korrespondancen og de kontroller, som foretages på sagen.

 Rosydigweb Kommunikation

 

Rosy Digweb Kontrol

 

På billedet viser vi, hvordan det ser ud fra en entreprenørs side. Entreprenøren ser skal bare klikke på linket, så kan han svare direkte i systemet.

En af de vigtige nye funktioner er, at færdigmelderen skal angive, hvilken retableringsmetode, der er anvendt. Brug eksempelvis din tablet eller iPad til at foretage opfølgningen direkte på gravestedet.

Kan jeg få adgang til video over de nye muligheder i RoSy DIGWEB? Ja

Kan jeg prøve RoSy DIGWeb? Ja

Hvordan får jeg RoSy DIGWeb? Vi hoster databasen og administrerer webapplikationen. Du og dine kolleger får tilsendt brugernavn og adgangskode til RoSyDIGWeb, og så er det klart til brug.

Kontakt Bjarne Bylov Jensen på telefon eller e-mail.

 

Bookmark and Share
Rosydigweb Ipad Top

Bjarne Bylov Jensen
Bjarne Bylov Jensen
Afdelingschef for PMC Salg & Marked
+45 8228 1435
bjarnebylov.jensen@sweco.dk