PRIMAX FWD Measuring Trailer 531

​PRIMAX FWD HWD

​PRIMAX FWD HWD

Faldlodsmåleren er et effektivt og økonomisk værktøj til indsamling af informationer om veje og lufthavnes bæreevne. Med en faldlodsmåler får man nøglen til at kunne gå målrettet til værks i vedligeholdelsesarbejdet, når der skal retableres belægninger eller belægninger skal forstærkes.

PRIMAX FWD:
PRIMAX FWD er den traditionelle faldlodsmåler, som produceres i to versioner – en trailer og indbygget i en bil typisk en VW Transporter. Begge versioner er modulopbygget og kan måle fra de traditionelle 7-150 kN til 7-250 kN og op til 7-350 kN som er måleintevallet for en SuperHWD. SuperHWD kan også fås både som trailer og indbygget.

PRIMAX FWD trailer:
Trailer-versionen er den klassiske og fleksible løsning monteret på en trailer med boogie-aksel. FWD-traileren opereret uafhængigt af det trækkende køretøj og kan trækkes af et hvilket som helst køretøj. Den eneste forbindelse mellem trækkøretøjet og FWD-traileren er kommunikationskablet til PCeren. Operatøren styrer faldlodsmåleren fra førersædet, hvilket gør arbejdet let.

PRIMAX FWD indbygget i VW transporter:
Den indbyggede version af PRIMAX FWD er en fordel, hvis udstyret skal bruges dagligt eller meget ofte. Løsningen er også velegnet til målinger i byer og stærkt trafikerede områder eller på lufthavne, hvor det er nødvendigt at kunne manøvrere sikkert, præcist og hurtigt.

216PRILunderskovbroen 4094X02

 

S PRIMAX FWD
Bookmark and Share
PRIMAX FWD Measuring Trailer 226

KONTAKT

Bjarne Bylov Jensen
Bjarne Bylov Jensen
Afdelingschef for PMC Salg & Marked
+45 8228 1435
bjarnebylov.jensen@sweco.dk
 

KONTAKT

René Clemen
René Clemen
Projektleder
+45 8228 1573
rene.clemen@sweco.dk